Organisatie

Ceryl Janssen
Ceryl Janssen is van oorsprong psycholoog en heeft sinds 2000 een eigen praktijk als seksuoloog met vestigingen in Amsterdam en Berlijn. Naast therapieën aan zowel singles als paren, heeft hij ervaring in het geven van onderwijs aan bijvoorbeeld studenten fysiotherapie of artsen met aan de seksuologie verwante beroepen als gynaecologen en urologen. Verder werkt hij mee aan verschillende projecten rondom het thema seksualiteit. Zo gaf hij onlangs twee workshop rondom het thema mindfulness en seksualiteit en heeft hij samen met 3 andere Amsterdamse seksuologen het Amsterdams collectief de BEdWETERS opgericht, waarmee hij hoopt in de nabije toekomst mee naar buiten te treden.

Marije Janssen
Marije Janssen organiseert sinds 2007 de meest uiteenlopende activiteiten over seksualiteit. Of het nu een cultureel festival over gender en seksualiteit is of een politiek debat over sekswerk in Nederland, al haar activiteiten zijn laagdrempelig, open en positief. Daarnaast werkt ze tevens met en voor professionals op het gebied van seksualiteit. De afgelopen jaren heeft Marije o.a. gewerkt voor Paradiso, Amsterdam Pride, Dusk!, Universiteit Utrecht, Rutgers WPF, Mail & Female, Nederlandse Vereniging voor Seksuologie en Women Inc.

Yuri Ohlrichs
Sinds 1995 werkervaring als voorlichter, trainer en consultant met seksuele gezondheid & vorming en communicatie over seksualiteit in onderwijs, hulpverlening en penitentiaire inrichtingen. Doelgroepen: professionals, kinderen, jongeren, asielzoekers, mensen met verstandelijke of lichamelijke beperking, minderjarige zedendelinquenten. Sinds 2006 trainer/consultant in Afrika en Azië.  Seksuoloog NVVS VPO werkzaam bij Rutgers.